Megismerkedés a TERC építőipari könyváruházzal

Stacy Barnes/ január 23, 2020/ Default

Mi is a TERC építőipari könyváruház?

A TERC lényegében egy építőipari könyveket kiadó és árusító szervezet, az oldalukon, a TERC építőipari könyváruházban gyakorlatilag bármilyen specifikusabb vagy általános kérdéskörben, az építészettel foglalkozó könyveket fellelhetünk. Mindenkinek ajánlom itt a szétnézést, akiket egy kicsit is érdekel az építészet, vagy maguk is kisebb építkezésbe fognának. Nem számít, hogy milyen tematika alapján szeretnénk könyvet, itt biztosan találunk majd megfelelőt a számunkra. Korok szerint, építkezési stílusok szerint, különleges vagy speciális tematikák alapján is válogathatunk a könyvek közül.

Milyen könyveket találok a TERC építőipari könyváruházban?

Kategóriák szerint válogatva olvashatunk építészetelméletről, folyóiratokat, lakberendezésről, belsőépítészetről, találhatunk itt még tankönyveket, bizonyos anyagokról leírásokat, teljes könyveket. Akik bővebben szeretnének megismerkedni az egyes stílusirányok jellemzőivel, azok is találnak itt érdekes olvasmányokat majd. A kortárs építészet kedvelői se keseredjenek el, külön részleg található ezeknek a könyveknek is. Nem csak konkrétan az építészetről olvashatunk azonban, hanem az ahhoz szükséges fontos tudnivalókról is, jogról, szabályrendszerekről, marketingről. Barkácsolással kapcsolatban is felfedezhetünk néhány könyvet. És mindez csak a töredéke annak, amit ezen az oldalon megvásárolhatunk. A TERC építőipari könyváruház pedig a saját műfajában talán a legjobban felszerelkezett és a legalaposabb könyváruház, amihez eddig szerencsém volt.

Hogyan keveredtem én a TERC építőipari könyváruház oldalára

A hetekben akadt némi problémánk a lakással. Az egyik felét még jó tizenöt éve építettük bővítményként a háznak, azonban a napokban elkezdtek problémáink lenni ezzel a féllel. Beázik egy–két kisebb helyen és a padló is elkezdett süllyedni. Most már a szüleim is belátják, hogy szakértő segítségét kellett volna annak idején egy teljes házrész megépítéséhez kérni, azonban ennek az elmulasztását most már nekünk kell valahogy megoldani. Már szerencsére vannak barátok, akik ezzel foglalkoznak, azonban szerettem volna én magam is jobban beleásni magamat egy kicsit a témába, hogy legközelebb akár egy egyszerű barkácsfeladatnál is valami ilyen butaságot ne kövessek el véletlenül se, hiszen lassan használhatatlanná válik a szoba, és még többe fog így kerülni, mintha elsőre szakértő segítséget kértünk volna. Szóval úgy gondolom, nemtől és kortól függetlenül, mindenkinek jól jön egy kisebb alapozó tudás, hogy építkezéről van szó, akármennyire is csak egy fal vagy egy szoba kivakolása legyen a téma. Az alapos munkához először egy biztos lábakon álló alapozó tudás kell, úgyhogy ajánlott tanulni egy keveset. Irány is TERC építőipari könyváruház!

Kinek ajánlott a TERC építőipari könyváruházat meglátogatnia?

Mint ahogy arra már korábban utaltam, mindenkinek. Ha másért nem is, hát a biztonságérzethez hozzáad az embernek, hogyha többet tud egy szög beverésénél az építkezésről. Nem mondom, hogy mind lakatlan szigeten fogunk egyszer kikötni és ott magunknak kell kialakítani az élethez szükséges körülményeket, de a saját házunkban könnyedén megcsinálhatunk egy vakolást vagy kifestést egyedül is. A gyerekeknek is barkácsolhatunk faházat, ha ügyesek vagyunk, és számos praktikát megtanulhatunk ezekből a könyvekből. Képzőművészettel foglalkozóként is igen hasznos lehet a különböző könyveket végig kutatnunk és a rajz érettségin is előfordulnak a stíluselemekhez kötődő tételek vagy kérdések. Ha pedig szakmabeliek vagyunk, elengedhetetlen a szakma vagy diploma megszerzése után is mindig újat tanulnunk, talán éppen így találjuk meg a saját stílusunkat vagy alakítunk ki egy egyedülálló tudásrendszert, amely majd kiváló és nélkülözhetetlen szakemberré tesz minket.

Úgyhogy a TERC építőipari könyváruház meglátogatása mindenkinek ajánlott, aki izgalmas és informatív olvasmányra vágyik, egy kis átalakítást tervez a házban vagy csak érdeklődik az építészet után. Ne feledjük, minden egyes elolvasott könyv hozzánk ad valamit, egy tudást, egy nézetet, amelyet senki nem tud elvenni tőlünk és hasznosíthatjuk majd a jövőben. Mindenkinek jó kutatást ezen a szuper oldalon. Ne feledjétek, most még akciós könyveket is találtok a TERC építőipari könyváruházban, így érdemes lecsapni ezekre is, főleg, hogyha valamilyen bemelegítő olvasmányt keresünk a témában, mert még nem tudjuk, mi is érdekel bennünket igazán. Ráadásul, idegen nyelvű irodalmat is találunk az oldalon, ami szuper megoldás lehet a szaknyelv elsajátításához vagy gyakorlásához, mindenképpen próbálkozzunk meg ezekkel is, hogyha majd a jövőben tervezünk külföldi végekkel dolgozni vagy a diplománkhoz szükségünk van a szaknyelv pontosabb ismeretére. Ha pedig a könyvek világa még nem nyerte el a szívünket, íme tíz ok, miért érdemes elkezdeni olvasni akkor is, hogyha nem ez a kedvenc szabadidős tevékenységünk: https://irodalmibolyongasok.cafeblog.hu/2014/11/07/ervek-hogy-miert-olvassunk-lehetoleg-minel-tobbet/. És ha már itt tartunk, miért ne kezdenénk el ezt a jó szokást a TERC építőipari könyváruház kínálatával?

Share this Post