Így segít a munkásszállás pest megye bármely városában

Stacy Barnes/ július 9, 2022/ Default

Ezért kell Munkásszállás Pest megye területén

Az ember életében bármikor előfordulhat az, hogy nem engedheti meg magának, hogy albérletbe költözzön. Ha a munkások életét éljük, akkor bizony tapasztalhatjuk, milyen nehéz is a pénzkeresés, illetve pedig az, hogy helyt álljunk a munkában, főleg egy hosszú nap után fáradtan. Na meg, sokszor az utazás a munkahelyre és haza, rengeteg időt elvesz, emiatt a fáradság pedig sokszor elkerülhetetlen lehet számunkra.
Ezért egyre többen keresnek munkásszállásokat, hogy beköltözzenek, megkönnyíteni a saját helyzetüket az életben.
Munkásszállás Pest megyében meglehetősen sok van, főleg, hogy sok munkalehetőséget is kínál a megye, többféle kínálatban. Rengeteg cég elhelyezkedik a főváros környékén, a megye különböző pontjain, de, néha az utazás kérdése nem oldódik meg, hisz van, hogy 2-2 vagy több órákat is utazni kell, egy reggel nyolcas kezdés előtt is.
Ilyen esetekben a munkásszállók nyújtotta lehetőség felettébb hasznos.

Munkásszállás Pest megyében: Budapest, Botel hotel

4200 Forinttól induló árral már be is költözhet a Pest megyében található munkásszállóba.
A munkásszálló Budapest déli részén található, a Duna egyik mellékágában, a városközpont közelében. A szálló könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A természetvédelmi övezetnek nyilvánított környezet rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára, akik itt szeretnének megszállni. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolást is biztosítanak.
Két ágyas, saját fürdőszobás szobák berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képzik a munkásszállón. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre.
Továbbá ingyenes WIFIt is biztosítanak a Botel hotelben.

munkasszallas-pest-megye_pic3

Munkásszállás Pest megye területén: Budapest, Griff Junior

4200 Forinttól induló árral már be is költözhet a Pest megyében található munkásszállóba.
A szálló a főváros budai oldalán, a XI. kerületben, a Kelenföldi pályaudvar közelében helyezkedik el, így jó közlekedési lehetőséget nyújt.  Az M1-es és az M7-es autópályákról könnyedén megközelíthető a munkásszálló. Busz- és villamosmegálló is található a közelben.
A két és három ágyas szobákban található hűtőszekrény, televízió, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű és ágyneműhuzat is. Sütni, főzni, illetve ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet. Ruhák mosásához automata mosógépeket, továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak.

Munkásszállás Pest megye központjában: Budapest, Ventura hotel

4200 Forinttól induló árral már be is költözhet a Pest megyében található munkásszállóba.
A szállás Budapest XI. kerületében, Újbuda városközpont közelében található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
Két, három és négyágyas szobák állnak rendelkezésre. Ezek saját fürdőszobás szobák, melyek berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képezik. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre.
Ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak.

Munkásszállás Pest megyében: Budapest, Soroksári út

4200 Forinttól már várja is a jó elhelyezkedésű munkásszállás Pest megye szívében.
A szálló közel a belvároshoz, Budapest IX. Kerületében a Soroksári úton található. Az újonnan és igényesen kialakított, tágas, világos szobákban a pihenés minden dolgozó számára biztosított. Két és három ágyas szobákkal várják vendégeiket. Minden szobában található hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű és ágyneműhuzat, TV. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre. Továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak az itt megszálló vendégeiknek.

munkasszallas-pest-megye_pic2

Munkásszállás Pest megye területén: Róna Hotel Zuglóban

4200 Forinttól induló árral már be is költözhet a Pest megyében található munkásszállóba.
Az ár magába foglalja a napi takarítást és két hetente az ágynemű cserét. Az árak bruttó árak, az IFA-t nem tartalmazzák! Megszakított hosszútávú foglalás esetén napi 2.500 Ft/szoba fenntartási költséget számolnak fel.
Szobák felszereltsége felszereltek és tiszták. Ágy, TV és zárható szekrény található bennük. Bérelhetők partman szobák, melyek felszereltsége: ágy, TV zárható szekrény, hűtő, fürdő és WC. Szintenként és nemenként elkülönített fürdők, WC, teakonyha és étkező van. Az épületben egy társalgó van TV-vel.
Az épület egész területén WIFI hálózat biztosított. Díj ellenében mosó és szárítógép használható.

Összességében tehát ilyen egy munkásszállás Pest megyében 

Ha nem is hosszútávra gondolkodik az ember, csupán kis időre, arra teljesen megfelelő egy munkásszállás felkeresése. Sajnos sokszor akadnak kellemetlen sztereotípiák a munkásszállókról, azonban kellemeset is lehet csalódni a szállók nyújtotta lehetőségekben. Ezért fontos, hogy a szállások iránt érdeklődők meggondolják a Pest megye környékén található munkásszállók lehetőségét.

Share this Post